Meer dan 60 jaar ervaring

Uw rijplezier is onze zorg.

 

2023

We did it again!
Garage Decock Zedelgem heeft voor het tweede jaar op rij de titel van 'Best Workshop CSI' ontvangen.

Deze award werd uitgereikt door Geert de Bock, Director Customer Services Mercedes-Benz BeNeLux, aan het Erkende Servicepunt dat de beste service biedt specifiek op het gebied van After Sales.

 

2022

Garage Decock Zedelgem heeft de titel van 'Best Workshop CSI 2021' ontvangen.

Deze speciale award wordt uitgereikt aan het Erkende Servicepunt dat de beste service biedt specifiek op het gebied van After Sales.

'Iedere dag gaan we voor de beste service, dit vinden wij niet meer dan normaal. Het behalen van beste werkplaats van België 2021 hebben we te danken aan ons volledige team en de waardering van onze klanten.'

Deze award werd uitgereikt door Geert de Bock, Director Customer Services Mercedes-Benz BeNeLux.
 

 

2021

Dit jaar vieren wij met trots ons 60-jarig bestaan!

2018

Arnaud Decock, zoon van Wim en kleinzoon van Marcel Decock, stapt mee in de zaak.

2004

Garage Decock wordt een Officieel Erkend Servicepunt Mercedens-Benz voor personen- en bestelwagens.

1998

De nieuwe garage langs de Torhoutsesteenweg 356 in Zedelgem wordt in gebruik genomen. Daarbij hoort een sterke uitbreiding van de omzet en het personeelsbestand.

1987

Wim Decock start zijn carrière bij vader Marcel. In 1990 neemt hij samen met zijn echtgenote Cathy De Vriendt het stuur van de zaak over.

1961

Marcel Decock start samen met zijn echtgenote Jacqueline Demeulenaere Garage Decock in de Aartrijkestraat 93 te Torhout met de verkoop en herstelling van voertuigen en bestelwagens van Mercedes. Daarbij hoorde ook een pompstation van Chevron. 60 jaar later wordt Garage Decock nog steeds met veel liefde en expertise gerund.

 
Used cars

Used cars

In de showroom te Zedelgem kunt u onze Mercedes stockwagens bezichtigen. Wij verkopen niet van nieuw te onderscheiden tweedehandswagens. Deze wagens zijn rechtstreeks aangekocht bij Daimler AG, gecontroleerd en afgeleverd met 2 jaar garantie.

Services

Services

Als Erkend Servicepunt Mercedes-Benz zorgen wij ervoor dat uw wagen en/of bestelwagen steeds de beste zorg krijgt. Onze technici zijn door Mercedes-Benz opgeleid en worden steeds up-to-date bijgeschoold. Alle reparaties gebeuren met originele Mercedes-Benz onderdelen volgens de meest actuele fabrieksvoorschriften.

Over ons

Over ons

Garage Decock is een familie bedrijf sinds 1961. Traditie, kennis en ervaring zijn bij ons prioriteit. Wij zijn reeds jaren gekend voor onze zeer persoonlijke service. Na 60 jaar wordt Garage Decock nog steeds met veel liefde en expertise gerund.

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Komt u graag eens vrijblijvend langs in onze Mercedes showroom? Wij verwelkomen u graag in onze garage te Zedelgem.

050 280 280
arnaud@decock.mercedes-benz.be

Meer dan 60 jaar ervaring

Used cars

Uw tevredenheid

wat onze klanten denken