Used cars

Used cars

Hierbij vindt u een selectie van onze Mercedes stockwagens. Contacteer ons gerust voor bijkomende informatie. Staat uw droomwagen er niet tussen? Kom langs in onze showroom te Zedelgem en wij tonen u een uitgebreider aanbod.
Used cars

Used cars

In de showroom te Zedelgem kunt u onze Mercedes stockwagens bezichtigen. Wij verkopen niet van nieuw te onderscheiden tweedehandswagens. Deze wagens zijn rechtstreeks aangekocht bij Daimler AG, gecontroleerd en afgeleverd met 2 jaar garantie.

Services

Services

Als Erkend Servicepunt Mercedes-Benz zorgen wij ervoor dat uw wagen en/of bestelwagen steeds de beste zorg krijgt. Onze technici zijn door Mercedes-Benz opgeleid en worden steeds up-to-date bijgeschoold. Alle reparaties gebeuren met originele Mercedes-Benz onderdelen volgens de meest actuele fabrieksvoorschriften.

Over ons

Over ons

Garage Decock is een familie bedrijf sinds 1961. Traditie, kennis en ervaring zijn bij ons prioriteit. Wij zijn reeds jaren gekend voor onze zeer persoonlijke service. Na 60 jaar wordt Garage Decock nog steeds met veel liefde en expertise gerund.

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Komt u graag eens vrijblijvend langs in onze Mercedes showroom? Wij verwelkomen u graag in onze garage te Zedelgem.

050 280 280
arnaud@decock.mercedes-benz.be