Services

Services

Als Erkend Servicepunt krijgt uw wagen bij ons steeds de beste zorgen en de nodige updates. Bepaalde systemen zijn zo geavanceerd dat u deze alleen met actuele fabrieksvoorschriften en gespecialiseerde kennis kan onderhouden of herstellen.

Onderhoud &
herstellingen

Onderhoud

In ons servicepunt wordt er uitsluitend met gespecialiseerde apparatuur en met Mercedes-Benz originele onderdelen gewerkt. Om de snelle technologische ontwikkelingen bij te houden, blijft ons team steeds up-to-date door regelmatig bijscholingen van Mercedes-Benz te volgen.  Zowel onderhoudsbeurten, herstellingen en garanties worden steeds volgens de voorschriften van de constructeur én in overleg met de klant uitgevoerd.

Mobilo

Mobilo

Uw eersteklas hulp bij pech. Met een Mercedes-Benz rijden is een zorgeloze, unieke ervaring. Maar dat belet niet dat dit volmaakte gevoel onderbroken kan worden door pech. Of erger nog, door een ongeval. Dankzij Mobilo, de gratis pechverhelping van Mercedes-Benz, staat u ook dan niet alleen. Mobilo wordt automatisch met een jaar verlengd bij elk onderhoud in een Erkend Servicepunt Mercedes-Benz zoals Garage Decock.

Carrosserie

Carrosserie

Alle koetswerkreparaties gebeuren door specialisten in eigen beheer. Garage Decock heeft de expertise en faciliteiten om u een excellente carrosserie-service te garanderen.
Onze afdeling koetswerkherstelling is erkend door de meeste verzekeringsmaatschappijen.

Originele
wisselstukken

Originele wisselstukken

Onze grote voorraad originele wisselstukken garandeert een snelle levering en herstelling. In ons magazijn kunt u terecht voor alle originele Mercedes onderdelen en accessoires. Elke Mercedes-Benz personenwagen wordt geleverd met twee jaar garantie zonder kilometerbeperking. Die garantie heeft niet alleen betrekking op uw auto, maar ook op ruilonderdelen, accessoires en gereviseerde Mercedes-Benz onderdelen. Voor een nog geruster gemoed zijn de originele onderdelen voorzien van 2 jaar garantie.

Uw tevredenheid

wat onze klanten denken
Services

Used cars